Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws, boeiende verhalen en informatieve artikelen. Wilt u op de hoogte blijven van onze meest recente updates? Blader door onze nieuwspagina om de meest recente berichten en diepgaande artikelen te ontdekken. Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en interessante verhalen. Of volg ons op social media: Mis geen enkel nieuwsitem, evenement of exclusieve inhoud door ons te volgen op onze social media kanalen. Klik op de onderstaande pictogrammen om direct door te gaan naar onze profielen.

Nieuwsbericht – Vacature Hoofd Administratie

April 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? AMP Members, een ambitieuze organisatie gevestigd in Velp bij Grave, is momenteel op zoek naar een Hoofd Administratie dan wel een ervaren Administratief Medewerker voor minimaal 32 uur per week. Deze rol biedt een stabiele, vaste positie en is geen tijdelijk alternatief!

Wij werken in de elektrotechniek, duurzaamheid en middenspanning. Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en zelfstartende kartrekker met concrete ervaring in het beheren van administratieve taken, die tevens assistentie verleent bij het maken van jaarrekeningen en relevante ervaring heeft qua werken met eigentijdse boekhoudsoftware. Ervaring met AFAS software is een pré. We zoeken iemand met sterke communicatieve vaardigheden, het vermogen om snel te schakelen en die leiding kan geven aan de afdeling. Kortom iemand met wie we prettig kunnen samenwerken!

Herken jij jezelf hierin of ken jij iemand die bij deze beschrijving past? Dan horen we graag van je.

Neem dan contact met ons op via hjb@ampmembers.nl.

Nieuwsbericht – Schneider Electric 

April 2024

Graag stel ik u namens Schneider Electric onze nieuwste EcoXpert Paneelbouw Partner AMP Electro voor! AMP Electro heeft de afgelopen maanden onze intensieve trainingen met goed gevolg doorlopen en mag zich daarom officieel Schneider Electric Paneelbouw partner op LowVoltage- en Digital panels noemen. Concreet heeft dit voor de paneelbouw klanten van AMP Electro het voordeel dat men zekerheid heeft over kwaliteit, ontwerp, dimensionering en juiste toepassing van de diverse componenten in de panelen.
AMP Electro zoekt actief de samenwerking met diverse partijen in de regio: Klanten, installateurs en groothandel maar ook andere paneelbouw partijen.
Wilt u een paneel laten ontwerpen en bouwen, bel of mail dan naar AMP Electro te Velp.

Website: https://amp-electro.nl
Tel: +31(0)6 30 31 85 64
Email: hjb@ampmembers.nl

Foto: Vlnr: Danique Broekema- Schneider Electric Inside Sales, Marco van de Velde- Schneider Electric Accountmanager EcoXperts, Hendrik Jan Boonstra- Directeur DGA AMP Members. 

Nieuwsbericht – VCA certificaat 

April 2024

AMP Electro opnieuw VCA**-gecertificeerd! Dit bevestigt onze voortdurende inzet voor veiligheid en kwaliteit. Dank aan Normec Certification voor het uitvoeren van de audit.